بی میلی جنسی زنان

بی میلی جنسی زنان

تعریف بی­ میلی جنسی زنان

بی­ میلی یا کم ­میلی خانم­ ها به مواردی اطلاق می ­شود که شوق و تمایل کافی برای آمیزش جنسی با طرف مقابل (شوهر) وجود ندارد و اگر هم شرایط آمیزش ایجاد شود، سعی می­ کنند از انجام آن سرباز زنند و یا صریحاً آن را رد می کنند.

تحقیق مشخصی برای میزان گستردگی این اختلال جنسی انجام نشده است، اما به طور کلی می ­توان گفت، این بی ­میلی در طیف وسیعی از زنان وجود دارد و در بسیاری از جلسات مشاوره دکتر حسین سلطانی، خود آنان از وجود این بی­ میلی، آگاهی ندارند و این موضوع را طبیعی می ­دانند.

مشاوره جنسی

درمان بی میلی زنان اگر از نوع ژنتیکی و هورمونی نباشد کار چندان سختی نیست و می توان با از بین بردن عوامل ایجاد سردمزاجی زنان، که در ادامه به آن می پردازیم ، تا حد زیادی به افزایش میل  جنسی زنان کمک کرد.

بی میلی جنسی زنان: کاهی زنان از بی میلی جنسی خود اطلاعی ندارند و آن را امری طبیعی می دانند.

علل بی ­میلی جنسی زنان

به طور قطع، هر اختلالی، دارای مجموعه­ ای از علل می ­باشد که باعث بوجود آمدن آن می­ گردد. در اینجا به مواردی اشاره می­ شود که بیشترین سهم را در ایجاد بی ­میلی جنسی بانوان دارند

بی میلی جنسی زنان: دلیل اصلی بی میلی جنسی در زنان ارضاء نشدن و نرسیدن به اوج لذت جنسی می باشد.

عدم ارضای جنسی

مهم­ترین و در عین حال، بیشترین عامل در بوجود آمدن بی ­میلی جنسی خانم ­ها، نرسیدن به اوج لذت جنسی می­ باشد.

یعنی، وقتی در طول زمان و بر اثر آمیزش های جنسی مکرر، همچنین عواملی مانند زودانزالی آقایان، خانمی به ارضای جنسی نرسد؛ مسلماً برای موارد بعدی هیجان چندانی ندارد و نسبت به رابطه جنسی، بی­ میل می­ شود.

در بیشتر موارد، تقاضای جنسی از طرف مردان انجام می­ گیرد و آنان تقریباً با هر بار رابطه جنسی به مرحله انزال می­ رسند و لذت می­ برند، اما لذت خانم ­ها به این راحتی انجام نمی­ شود.

زنان مرحله انزال ندارند، اما مرحله ارضاء دارند و اگر آگاهی و توانایی جنسی دو طرف کافی نباشد، زن به ارضا نمی ­رسد و از انجام رابطه جنسی، لذت نمی­ برد و در نتیجه برای موارد بعدی، رغبت چندانی برای رابطه جنسی نخواهد داشت.

بنابراین، مهمترین عامل در ایجاد بی ­میلی جنسی بانوان، عدم ارضاء جنسی می­ باشد.

علاقه مند نبودن یا دوست نداشتن شریک جنسی

یکی دیگر از علل بی ­میلی جنسی زنان، این است که شریک جنسی خود را دوست ندارند. زنان اگر شریک جنسی (همسر) خویش را دوست داشته باشند، به آمیزش جنسی راغب ­تر هستند ولو اینکه به مرحله ارضا نرسند؛ اما اگر او را به هر دلیلی دوست نداشته باشند، تمایلی برای رابطه جنسی با وی نخواهند داشت.

این دلیل براحتی قابل کشف نمی­ باشد، چون اعتراف به دوست نداشتن شوهر، احتمالاً تبعاتی برای زن ایجاد می‌­کند که ممکن است برای زندگی­ اش مشکل آفرین باشد.

چه بسا مردانی که از بی ­میلی جنسی همسر خویش شاکی هستند، غافل از اینکه علت اصلی عدم علاقه زن به رابطه ی جنسی خود آنها می­‌باشد.

شرایط نامناسب

شرایط نامناسب در جنبه ­های گوناگون می ­تواند منجر به بی­ میلی جنسی در بانوان گردد. معمولاً زنان بیش ­از مردان به حواشی ارتباط جنسی اهمیت می­ دهند و اگر این شرایط مطبوع آنها نباشد، تمایل به ارتباط جنسی نخواهند داشت.

یکی از این شرایط، زمان آمیزش است، ممکن است زنی به آمیزش در شب علاقمند باشد و شوهرش در روز؛ بنابراین تکرار آمیزش در طول روز، منجر به بی میلی جنسی می ­گردد.

از جمله شرایط دیگر، مکان آمیزش است که اگر باب میل زن نباشد ممکن است به بی­ میلی منجر شود.

وضعیت عمومی همسر، از جمله تمیز بودن لباس و بدن در افزایش میل جنسی زنان بسیار مهم است. مردی که بدون توجه به این موضوع، با بدنی بدبو و آلوده تقاضای ارتباط جنسی دهد، احتمالاً با پاسخ منفی و اکراه همسر مواجه می ­شود.

از دیگر علت بی میلی جنسی در زنان می توان به مسئله خستگی جنسی اشاره کرد که باعث ایجاد سردمزاجی زیادی در بانوان می شود.

اختلافات و کشمکش­های خانوادگی

به طور قطع اختلافات زناشویی و خانوادگی تأثیر مستقیم در بی­ میلی جنسی بانوان دارد؛ هرچند مشکلات و اختلافات خانوادگی در حد کم و معمول شاید در همه خانواده ­ها پیدا شود. اما اگر این مشکلات طولانی و عمیق شود، دوستی و محبت و روابط عاطفی را مختل کرده و به دنبال آن، بی ­میلی زنان به رابطه ی زناشویی و چه بسا در برخی موارد بی میلی جنسی در آقایان را ایجاد می کند.

بی میلی جنسی زنان: دعواها و اختلافات زناشویی باعث بی میلی جنسی در زنان می شود.

تغییرات هورمونی

اختلالات هورمونی در هورمونهای زنانه (FSH-LH) چه به طور طبیعی ایجاد شود (مثلاً در دوران یائسگی) و چه به دلیل بیماری های زنانه (مثل کیست تخمدان و …) می ­تواند میل جنسی بانوان را کاهش دهند و در این صورت درمان بی میلی جنسی زنان کمی دشوار است.

در یائسگی هم بدلیل کم شدن ترشح هورمونهای زنانه و هم به دلیل خشکی ناحیه واژن و آمیزش نسبتاً دردناک، میل جنسی تا حدود زیادی کاهش می یابد. در بیماری های زنانه نیز هم بدلیل اختلالات هورمونی و هم به واسطه مشکلات ناحیه واژن، میل جنسی خانم­ ها کم می­ شود.

اعتیاد به الکل و مواد مخدر

شاید ابتدای اعتیاد به مواد مخدر و الکل، میل جنسی را افزایش دهد، اما طبق تحقیقات صورت گرفته، این مسئله موقتی بوده و در طولانی مدت، میل جنسی این افراد به شدت کاهش می ­باید و همین امر، شاید موجب تحریک بانوان به مصرف بیشتر و بیشتر الکل و مواد مخدر می­ گردد.

بیماریهای اضطرابی

استرس، اضطراب و هرگونه اختلال روحی و روانی، و از همه مهمتر، افسردگی، از جمله علل مهم در تغییر کیفیت رفتارها و احساسات بانوان می­شود و مسلماً یکی از این مشکلات ایجاد شده بی­ میلی جنسی می­باشد.

مراجعه به روانپزشک،مشاوره ­جنسی و درمان دارویی تا حدود زیادی می ­تواند در بهبود این مشکل کمک کننده باشد.

مشاوره جنسی

چرا زنان با وجود بی­ میلی جنسی، به رابطه جنسی تن می­ دهند؟

زنان به خوبی آگاهند که رابطه جنسی برای مردان بسیار مهم می­ باشد و به همین دلیل علیرغم بی­ میلی و به خاطر راضی شدن همسر خویش، رابطه جنسی برقرار می­ کنند.

زنان، بدلیل آنکه همسر خود را دوست دارند و نیز به دلیل آنکه می­ خواهند کانون خانواده حفظ شود، با تن دادن به رابطه جنسی، سعی می­کنند همسر خویش را راضی کنند و نیز از این طریق، خویشتن را محبوب همسر می­ سازند.

بنابراین علیرغم نداشتن ذوق جنسی، به انجام آمیزش جنسی با همسر مبادرت می­ کنند که این خود می تواند یکی از عوامل ایجاد بی میلی در زنان شود و به اصطلاح زنان را از رابطه بیزار می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Call Now Button